Metin33
.:Metin33 Paylaşım Forumumuza Hoşgeldiniz Lütfen Kayıt Olun:.
Metin33
.:Metin33 Paylaşım Forumumuza Hoşgeldiniz Lütfen Kayıt Olun:.
Metin33
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin33

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapOSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1 Cikis110Tasarımcı

OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1

2 posters
YazarMesaj
mkoldan

Kadın Mesaj Sayısı : 9
Rep Puanı : 25
Teşekkürler : 0

OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1 Empty
MesajKonu: OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1   OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 5:51 pm

http://img64.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img64/1674/adsz2l.png&via=mupload buyrun Blade master küfür etti hemde acayip BU BANNED YİYECEK GM BEN ANLAMAM !!!!!
SerSery44

Erkek Mesaj Sayısı : 2
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1   OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 6:26 pm

osman abi ben kız oldugunu bilmiyodum 2 gün önce onun kardeşiyle tel le konuştuk abim diye tanıttı eger kız oldugunu bilseydim böle bişey zaten yapmaz dım kendisinden de özür diledim kusura bakmasın
SerSery44

Erkek Mesaj Sayısı : 2
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1   OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 6:35 pm

zaten ben saka amaçlı yapmıştım dedigim gibi kız oldugunu bilseydim böle bişey yapmazdım
eger seni kırdıysam eminim çok kırmışımdır defalarca özür dilerim

OSMAN ABİ BURAYA BAK SENİN KIZINA BÖLE DENİLSE NAPARSIN!!!!!!!!!1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bakarmısın osman abi!!!!!